Söker hjälp för stresshantering i Linköping

Hej på er fina följare

Nu har jag bestämt att jag ska söka hjälp för stresshantering, jag behöver redskap för att klara av vissa situationer och känslor bättre. Stresshantering innebär väl flera olika saker och man får prova sig fram vad som fungerar för en själv, men jag känner att det krävs så väldigt lite stresspåslag för att jag ska må dåligt. Vissa har säkert hög tröskel och andra inte lika starkt motståndskraft, men det beror nog både på vad för person man är och vad för erfarenheter man har från innan. Har man en gång pressat sina gränser för hårt så tror jag man blir känsligare.

Innan kunde det ta ganska lång tid och krävas ganska mycket innan det blev jobbigt, men nu känns det som att jag knappt tål något stresspåslag alls. Jag har provat olika metoder själv men tänker att det nog kan vara bra att ta hjälp också, så kan man få mer perspektiv och kanske få med sig något nytt som man inte tänkt på tidigare. Anledningen till att jag äntligen tar tag i det här och söker hjälp med stresshantering är nog att jag märker att det påverkar mig så negativt både på jobbet och i privatlivet, så när jag märkte att det går ut så mycket även över min fritid så kände jag att det var dags att göra något åt det.

?Jag har fått tips att kontakta en kvinna i Linköping som bland annat jobbar med stresshantering så henne ska jag boka tid hos. Det är värt att ge det ett försök i alla fall och sen får man se hur det känns. Jag har läst att hon även jobbar med medial vägledning så det kan också vara spännande att testa, men först redskap så att jag kanske kan känna mig mer balanserad och mer motståndskraftig mot stress när det behövs. Ta hand om er!