Snäckan Måleri & Fog

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Hur mår ni idag? Jag hoppas verkligen att ni mår bra och att ni har haft en riktigt bra start på denna vecka. Jag kommer idag skriva ett inlägg om det här med måleri i Lomma med omnejd, då detta är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför tänkte jag nu tipsa er om ett företag som jag verkligen tycker om när det kommer till måleri, nämligen Snäckan Måleri & Fog. Snäckan Måleri & Fog är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem för att få pålitlig hjälp. Som ni säkert redan har koll på så har jag för inte så länge sedan flyttat till en ny lägenhet. Jag kände på en gång att jag ville måla om i alla rummen, och detta är någonting som jag inte kunde göra på egen hand. Snäckan Måleri & Fog kändes då som ett fantastiskt bra alternativ för mig. Många av de företag som jag tidigare har varit i kontakt med, har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella.

Snäckan Måleri & Fog arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos företag. Tack vare detta kände jag mig verkligen trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes skönt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i eller i närheten av Lomma eller Lund med omnejd att vända er till just Snäckan Måleri & Fog. Ha nu en riktigt härlig tisdag, så hörs vi snart igen!