Ringt efter en entreprenad

Godmorgon bloggen! Det är en dag där många människor har tagit ledigt medans några av er förmodligen sitter på jobbet redan. Jag befinner mig lite mitt emellan arbete och ledighet kan man säga där jag jobbar lite hemifrån i Söderköping samtidigt som jag har ledighet. Dock är det inte den vanliga typen av arbete som är det största fokuset utan det är entreprenad arbete här på tomten som är min prioritet. Med tanke på att det har varit en vecka med mycket ledighet så kändes det som en bra tid att påbörja projektet. Jag har ringt in en entreprenad som kommer att göra det mesta av arbetet. Det hade inte varit omöjligt att fixa en uteplats själv men det hade varit tidskrävande och de rätta verktygen finns inte riktigt i mitt förråd så en entreprenad är den bästa lösningen för att det ska bli gjort. Igår fixade jag i ordning hela trädgården samt att jag rensade undan så att byggarna ska kunna börja arbeta direkt utan några förhinder. Jag vet själv hur irriterande det kan vara när man kommer till ett jobb och det första man behöver göra är att plocka i ordning. Det tar sin lilla tid och det är en onödig kostnad med tanke på att man oftast kan göra det själv någorlunda enkelt. Om vi ska ta och lämna entreprenad och allt vad det innebär. Jag vill bara säga att det är har varit några fantastiska dagar av ledighet än så länge och det är mycket tack vare det fina vädret som vi har haft i Söderköping. Vad jag har förstått så är det inte bara i Östergötland och Söderköping som solen har lyst utan det har varit kanonväder i nästan hela Sverige och visst var det på tiden. Med tanke på att vi snart kliver in i juni så är det nästan ett krav att det ska vara så här gött väder. Ha en trevlig helg och så hoppas vi på mer soltimmar!