På besök hos familjen i Mjölby

Hallå där bloggen! Efter två veckor med nattskift så har jag äntligen gjort mig förtjänt av lite ledighet. Igår bar det av till Östergötland och närmare bestämt till Mjölby för att hälsa på familjen i några dagar. Det var några månader sedan som jag befann mig i Mjölby men allting är sig likt så det är härligt. När jag kom fram igår så var jag ganska seg så vi gjorde faktiskt ingenting speciellt men idag ska ut på restaurang för att äta och dricka lite gott. Att jobba natt är riktigt jobbigt och det brukar ta några dagar innan man återhämtar sig men jag känner mig ändå relativt pigg måste jag säga, men det är framemot kvällen som tröttheten brukar komma så jag vågar inte hurra än riktigt. Idag lär jag dock inte tröttna på kvällen, när det vankas restaurang så är jag alltid på hugget och det kommer bli riktigt gött med mat som inte behöver tillagas själv. När jag arbetar natt så är det sällan som det finns någon restaurang öppen vid mina arbetstider, det är om jag åker till någon bensinstation för att köpa en korv med bröd. Låter inte så lockande kanske men ibland orkar man inte laga mat och då får det bli något enkelt. Nej det ska helt klart bli trevligt att käka på restaurang och få göra det med lite sällskap från familjen också, man blir väldigt ensam med mina arbetstider så lite sällskap är aldrig fel. Jag kommer vara i Mjölby fram till fredag och sen bär det av hemåt igen så det blir några dagar utan ensamhet nu, helt perfekt. Under dagen så ska jag nog bara slappa hemma i soffan och sen blir det restaurang, mycket mer än så orkar jag nog inte med idag. Ha en fin dag på er!