Många som bokar flyttstäd i Solna

Hejsan på er alla fina följare

Som ni kanske vet så jobbar ju jag på en städfirma i Solna och den här veckan märks att det är många som flyttar för vi har många uppdrag i form av flyttstäd. I slutet av varje månad och i början av varje ny månad är det mycket flyttstäd av förklarliga skäl och jag skulle vilja säga att fler människor flyttar under våren. Jag vet inte om det faktiskt är så eller om det bara känns så.

Flyttstäd är ganska tungt och tufft så jag förstår varför man gärna anlitar en firma som gör det. Ofta får vi i alla fall möjlighet att städa i fred i och med att de som bott där flyttat ut alla sina grejer. Är man hos en familj och gör veckostäd eller på ett kontor och städar så är det ju andra människor där att ta hänsyn till och anpassa sig efter. När vi gör flyttstäd så kan vi liksom köra vårt race utan att det påverkar någon annan.

Vi har en checklista som vi följer och som vi prickar av så att ingenting bir glömt och det är ju för att de som flyttar ut ska få godkänt från sin hyresvärd. Men även om man inte hyr utan säljer sin bostad så är det ju trevligt om de som flyttar in känner att det är ordentligt städat och fräscht.

?Det händer ganska ofta att kunder bokar storstäd innan de ska sälja sin bostad, så att det är extra fint och städat när det kommer folk och ska kolla på bostaden. När det är fint, städat och ombonat så känns det ju mer välkomnande. Bara riktigt rena och skinande fönster kan ge ett avgörande intryck. Nu ska jag städa vidare, men vi hörs mer en annan dag. Kram!