Jobb i ett högt tempo

Hej på er! Det finns vissa dagar som man uppskattar att man får arbeta utomhus och idag är verkligen en sån dag, strålande sol i Linköping och uppemot tjugo grader varmt. Då klagar man inte på att vara ute det ska ni veta. Hela den här veckan har det varit riktigt bra väder i Linköping och jag tror nog att hela Östergötland har haft kanonväder. Det är ganska mycket att göra på jobbet men min stresshantering är på topp så jag påverkas inte särskilt mycket. Jag har en vana att arbeta i högt tempo och med tanke på att jag har varit på samma arbetsplats under flera år så har jag en väldigt gedigen verktygslåda som bidrar till min stresshantering. Många av de nya arbetarna har däremot lite panik men jag försöker lugna ner dem så gott det går och förklara att det inte finns någon anledning till att stressa. Jag vet själv hur det är att vara ny och vi alla har någon gång varit där dom befinner sig nu. Sen ska jag inte sticka under stolen med att det är väldigt mycket just nu även för mig, men jag tänker inte låta mig stressas av det. Man gör sitt arbete så snabbt och bra som man kan, sen finns det inte mycket mer att göra åt saken. För varje dag som går så kommer de in i arbetet mer och även deras stresshantering blir bättre. De får lära sig att det ibland går i ett högt tempo, men att det inte finns någon anledning att stressa för det. Sen är det också fredag så då finns det inget annat än förväntan som borde vara i luften och det ska blir riktigt härligt med helg. Vi får hoppas att vädret håller i sig bara, då blir det en kanonhelg.